Kouvolan ratsastuskeskus tarjoaa monipuolisesti laadukkaita ratsastuskoulutunteja, valmennusta, harjoitus,- seurakilpailuja sekä muuta tapahtumaa. Hevosemme ja ponimme ovat hyvin koulutettuja ja turvallisia. Ratsuillemme on pyritty luomaan mahdollisimman luonnonmukaiset olosuhteet, ne tarhaavat isoissa laumoissa, vapaalla heinällä, jolloin ne saavat elää mahdollisimman lajityypillistä elämää. Tarhaus aika on pitkä ja vapaapäivinä koko päivän ja kesällä ne lomailevat laitumella.  Työ on monipuolista, maasto, koulu sekä esteratsastusta, koko ajan enemmän ja enemmän keskitymme myös hevosten koulutus ja käsittelykursseihin, jotta ratsastajamme oppivat hoitamaan ja käsittelemään ratsujamme vieläkin paremmin. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta siitä kuinka halukkaita ja hyvin hoidettuja ratsumme ovat.

Ratsuja löytyy kaikentasoisille ratsastajille! Tallissa on 33 karsinapaikkaa, lämpöeristetty maneesi uusitulla kuitupohjalla, suuri ratsastuskenttä, laaja estekalusto sekä ratsastajille merkattuja maastoreittejä.

Opettajamme ovat koulutettuja alan ammattilaisia, jotka kehittävät itseään jatkuvasti niin opettajana kuin ratsastajanakin. Henkilökunnasta lisää Henkilökunta osiossa.

Meille tärkeää on hyvä ja positiivinen ilmapiiri, kiusaaminen on täysin kiellettyä. Ratsastus on harrastus, joka kuuluu kaikille! Haluamme tarjota jokaisella hyvät ja turvalliset puitteet harrastaa tätä maailman parasta harrastusta. Jos todella haluat kehittyä tai vaan harrastaa laadukkaasti, olet oikeassa paikassa!

Tervetuloa viihtymään!

TUNTIVARAUS: http://www.hopoti.com