Saara Flekander

Ratsastuksenohjaaja -08, ea 1, ea2, aloittaa ratsastuksenopettaja opinnot Ypäjällä syksyllä 2017.

Elänyt ja kasvanut hevosten parissa koko ikänsä. Intohimona ratsastus sekä ratsastuksenopetus. Valmentautunut viimeiset vuodet kenttäratsastuksessa, tavoitteena päästä aktiivisesti kilpailemaan lajissa, sekä kehittyä ratsastajana sekä opettajana koko ajan eteenpäin. Yrittäjä Kouvolan ratsastuskeskuksessa 1.9.2017 alkaen. Viime kaudella aloittanut kilpailemisen kansallsiella tasolla vaativa B luokkiin saakka. Ensi kaudelle käytössä kaksi kilpahevosta, joiden kanssa on tarkoitus kilpailla Vaativa B-A tasolla.

Saara Lampinen

Saara Lampinen on tallin pääopettaja. Saara on kilpaillut kaikissa kolmessa lajissa, erityisesti rataesteillä ja 130cm luokkiin saakka. Saara ratsastaa myös nuoria hevosia ja kehittää itseään jatkuvasti niin ratsatsajana kuin opettajankin. Valmistunut ratsastuksen opettajaksi vuonna 2021.

Senni Kujala

Senni opiskelee ratsastuksen ohjaajaksi koulutussopimuksella Kouvolan ratsastuskeskuksella. Senniin törmätään erityisesti lasten ja junnujen tunneille, mutta myös aikuisten tunneilla. Senni valmentautuu ahkerasti Saara Flekanderin opissa monipuolisesti kaikkia lajeja. Tähtäin kuitenkin ensi kaudella on startata erityisesti koulukilpailuissa Kusti hevosen kanssa HeB-heA tasolla.

Joukkoon mahtuu muitakin!

Laura Reponen

Ratsatsuksenopettaja Laura pitää muutaman päivän viikossa tunteja. Laura on erityisesti istuntaan keskittyvä ja painottuva opettaja. Kilpaillut hänkin, nyttemmin hieman vähemmän keskittyen opetukseen sekä koulunkäyntiin.

Tallille otetaan myös harjoittelijoita hevosalan oppilaitoksista. Kysy lisää Saara F 0404826933